fbpx

Kaikki ovat vaikuttajia – tee #edesjotain

Oletko vaikuttajana aktivisti, puskaradiohuutelija vai kenties sohvaperuna? Sen tiedät tehtyäsi leikkimielisen #edesjotain-testin. Nyt kuntavaalien alla on erityisen hyvä aika muuttaa maailmaa. Yhdessä saamme aikaan suuria, kun jokainen tekee #edesjotain. Tee testi osoitteessa www.edesjotain.fi

Voit kertoa omasta vaikuttajatyypistäsi myös Facebook-profiilikuvakehyksellä. Klikkaa tästä ja kirjoita hakukenttään Edes jotain.

Vai eikö vaikuttaminen kiinnosta? Etkö usko, että äänestäminen kannattaa? Onko politiikka mielestäsi tylsää? Torjumme tällä videolla kaikki tekosyyt olla äänestämättä:

Suomen Setlementtiliitto ry ja Arvokas-ohjelma puhuttelevat tänä vaalikeväänä erityisesti äänestäjiä. Muistutamme, että jokaisen ääni on merkityksellinen – ja että vaikuttaa voi monin muinkin tavoin kuin vain äänestämällä.

Edes jotain -kampanjakuva

Kysymme myös eri alojen vaikuttajilta siitä, miten heistä tuli vaikuttajia. Miksi ohjaaja Joonas Berghäll innostui tasa-arvosta? Entä mitkä ovat vammaisaktivisti Marja Puustisen vinkit meille jokaiselle? Muun muassa nämä selviävät Edes jotain -kampanjan aikana. Kaikki vastaukset ovat nähtävillä Arvokkaan somekanavissa kuten Instagramissa.

Kysy lisää:

Suvi Pärnänen
viestintäkoordinaattori
suvi.parnanen@setlementti.fi
p. 050 441 3374