Tapahtumia

Arvokas-ohjelman ja -hankkeiden järjestämiä ajankohtaisia tapahtumia. Tapahtumat ovat kaikille avoimia, jos alla tai lisätiedoissa ei toisin sanota.

  • 28.3. Päihteet ja kehitysvammaiset nuoret -verkkovanhempainilta. Avoin ja maksuton webinaari. Järjestäjänä SELVIS. Lisätietoja.
  • 29.3. UP2US – Meistä kiinni -hankkeen aamukahvit aikuissosiaalityön ammattilaisille. Miten sijaishuollossa kasvaneet nuoret aikuiset näkyvät aikuissosiaalityössä? Tarvitaanko aikuissosiaalityössä ymmärrystä lastensuojelusta? Onko lastensuojelun asiakkuuteen liittyvät kokemukset relevantteja aikuissosiaalityössä? Keskustelun herättelijöinä lastensuojelun sijaishuollossa kasvaneet nuoret aikuiset ja Pesäpuun työntekijät. Ilmoittautumiset ja lisätietoja.
  • 5.4. UP2US – Meistä kiinni -hankkeen aamukahvit lastensuojelulaitosten työntekijöille. Mikä haastaa arjessa, mikä palkitsee? Vertais- ja kokemusasiantuntijatoiminnan mahdollisuudet laitoksissa tehtävän työn tukena? Keskustelun herättelijöinä lastensuojelun sijaishuollossa kasvaneet nuoret aikuiset ja Pesäpuun työntekijät. Ilmoittautumiset ja lisätietoja.
  • 12.4. UP2US – Meistä kiinni -hankkeen kaikille avoimet aamukahvit. Vertaisuus ja kokemusasiantuntijuus nuorten, työntekijöiden ja yhteiskunnan mahdollisuutena. Keskustelun herättelijöinä lastensuojelun sijaishuollossa kasvaneet nuoret aikuiset ja Pesäpuun työntekijät. Ilmoittautumiset ja lisätietoja.
  • 15.4. Sovinto2019-esityksen ensi-ilta Suomenlinnan kirkossa.
    Sovinto2019 on yhteisöteatterihanke, joka on rikoksiaan sovittavien ja sovittaneiden kädenojennus sadan vuoden yli Suomenlinnan vankileirille. Lisätietoja. Järjestäjänä Porttiteatteri.
  • 16.5. Päihteet? -seminaari Tampereella. Järjestäjänä Pesäpuu ry:n UP2US – Meistä kiinni -hanke, joka jalkautuu keväällä keskustelemaan päihteistä nuorten kanssa. Tuloksia kuullaan seminaarissa toukokuussa. Lisätietoja.

Lue lisää Arvokas-ohjelmasta ja tutustu kaikkiin Arvokas-hankkeisiin.

Arvokas-hanke: ilmoitattehan oman tapahtumanne Heidille!