fbpx

Arvokas-ohjelmaan uusi ohjelmakoordinaattori

Arvokas-koordinaatiohankkeessa aloittaa 13.1.2020 uusi ohjelmakoordinaattori Kirsti Kuusterä (VTM). Hän on toiminut yli vuosikymmenen ajan valtakunnallisissa keskusliitoissa: Kehitysvammaliitossa, Muistiliitossa ja Vanhustyön Keskusliitossa, ja hänellä on vahva kokemus sosiaali- ja terveysalan hanke- ja asiantuntijatehtävistä.

– Arvokas-ohjelmassa on mukana todella hieno joukko hankkeita. Odotan innolla sitä, että pääsen sukeltamaan mukaan ja oppimaan lisää niiltä kaikilta. Toivottavasti pääsemme tekemään töitä yhdessä samaan päämäärään pyrkien, Kuusterä iloitsee.

Kuusterällä on kokemusta valtakunnallisesta, järjestöllisestä ohjelmatyöstä ja yhteistyöstä muun muassa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, sosiaali- ja terveysministeriön ja eduskunnan kanssa. Muistiliitossa hän oli mukana perustamassa ja koordinoimassa muistisairaiden ja läheisten Muistiaktiivit-työryhmää.

– Heikommassa asemassa olevien osallisuuden kysymykset kiinnostavat minua kovasti.

Arvokas-ohjelman päätavoitteina onkin juuri osallisuuden lisääminen ja eriarvoisuuden vähentäminen.

– On hienoa saada Kirsti mukaan Arvokas-työhön. Etsimme vahvaa verkosto- ja hankeosaajaa ja prosessien johtamisen taitajaa, ja sellaisen Kirstistä löysimme. Tällä porukalla on hyvä lähteä tammikuussa toiseksi viimeiseen Arvokas-vuoteen, sanoo Suomen Setlementtiliiton järjestöjohtaja Mona Särkelä-Kukko.

Ohjelmakoordinaattorin työhön kuuluu muun muassa verkosto- ja sidosryhmäyhteistyö ja Arvokas-hankkeiden käytännön tuki. Koordinaatiohanke työskentelee Suomen Setlementtiliitossa.

Lisätietoja:

Mona Särkelä-Kukko
järjestöjohtaja
mona.sarkela-kukko@setlementti.fi
p. 050 341 3258