fbpx

Arvokas-koordinaatiohankkeessa aloittaa uusi työntekijä

Arvokas-koordinaatiohankkeen arvioinnin asiantuntija Jenni Kallio on jäänyt vuoden opintovapaalle alk. 2.9.2019. Kallion sijaiseksi on valittu KTM Otto Kaikkonen, joka aloittaa 16.9.2019. Koordinaatiohankkeen työntekijät työskentelevät Suomen Setlementtiliitossa.

Kaikkosen pääasiallisina työtehtävinä on ohjelman osallistujakyselystä vastaaminen sekä hankkeiden arvioinnin tuki. Hän siirtyy Setlementtiliittoon vakuutuspuolelta.

– Olemme iloisia siitä, että saamme Oton mukaan tiimiin. Jenni on tehnyt suuren työn Arvokas-ohjelman arvioinnin kokonaisuuden rakentamisessa, ja Otto pääsee nyt jatkamaan hyvin aloitettua työtä, sanoo järjestöjohtaja Mona Särkelä-Kukko Suomen Setlementtiliitosta.

Jenni Kallio vierailee vielä syksyn aikana muutamasti Arvokas-ohjelman blogissa, ja myös Kaikkonen esittäytyy blogissa lokakuun aikana.

– On kiva päästä tutustumaan järjestömaailmaan ja työskentelemään Arvokas-koordinaatiohankkeessa. Odotan innolla sitä, että pääsen perehtymään tehtäviini ja tekemään ne mahdollisimman hyvin, sanoo Kaikkonen.

Arvokas-arvioinnin kysymyksissä voi kääntyä Otto Kaikkosen puoleen alkaen 16.9.2019.

Lisätietoja:

Mona Särkelä-Kukko
järjestöjohtaja
mona.sarkela-kukko@setlementti.fi
p. 050 341 3258

Suomen Setlementtiliiton järjestöjohtaja Mona Särkelä-Kukko