fbpx

Arvokas-koordinaatiohankkeen viestintä siirtyy uusiin käsiin

Arvokas-koordinaatiohankkeen viestintäkoordinaattori Heidi Härmä siirtyy uusiin tehtäviin. Heidin viimeinen työpäivä on perjantaina 17.1.2020.

Viestinnän puikoissa jatkaa Suvi Pärnänen, joka siirtyy Arvokas-ohjelmaan Suomen Setlementtiliiton viestintätiimistä. Suvi aloittaa työnsä Arvokkaassa 3.2.2020.

– Odotan innolla sitä, että pääsen tutustumaan mukana oleviin hankkeisiin ja jatkamaan Heidin tekemää hyvää työtä. Erityisesti minua innostavat tarinat: kuinka ihmisten kertomusten kautta voidaan tuoda näkyväksi niitä tuloksia, joita ympäri Suomen syntyy päivittäin, kertoo Suvi.

– Kun työn sisältönä on vähentää eriarvoisuutta ja lisätä osallisuutta, ei juuri tarvitse etsiä motivaatiota töihin lähtemiseen. Tavoite on iso ja rima korkealla, niin kuin kuuluukin, hän jatkaa.

– On hienoa saada Heidin työlle jatkaja samasta talosta. Suvi on seurannut Arvokas-ohjelman työtä sivusta alusta asti ja on jo hiljalleen aloittanut perehtymisensä työhön. Tällä porukalla saamme varmasti jatkettua hyvin käynnistynyttä Arvokas-ohjelman viestintää. Suvin maine hauskana sanankäyttäjänä ja erinomaisena ideoijana on jo kiirinyt korviini, joten odotan yhteistyötä innolla, sanoo Arvokas-ohjelmakoordinaattori Kirsti Kuusterä.

Kirsti vastaa Arvokas-ohjelman viestintään liittyviin kysymyksiin ajalla 18.1.–2.2.2020.

Lisätietoja:

Kirsti Kuusterä
ohjelmakoordinaattori
kirsti.kuustera@setlementti.fi